För dig utan mormor



Jättefina mormorsplånböcker som ser väldigt "äkta" ut . Finns även dom på "wild roses" för ca 129 spänn

Hmmm...

haha! Samma mönster som killen i morgonrocken nästan ! Det var inte meningen !

Ny butik !



Den här snygga klänningen finns på "Wild Roses" som är en originel liten butik vid skanstull. Schyssta priser för fina saker. Extra plus för Törnrosa känslan man får därinne. Den här gick på 600 ungefär, men jag kommer inte ihåg exakt.

studentmode


Så här kan det se ut på en studentfödelsedagsfest ! Inte så pretantiöst.

Medborgarplatsen snygging


portugisiskt bedårande par


På väg till födelsedagsfest



Något avslagen var jag igår kväll på väg till Annikas födelsedagsfest, men det kom att ändras framåt natten :) Tack för en underbar fest Annika , med folk från alla jordens hörn !

"Ur och pen" har fått till det !


modebloggerskan Kenza har lyft "ur och pen" från tristträsket med en skitsnygg klockor och smycken kollektion ! Väldigt elegant och snyggt för att vara "ur och pen" . Guld och lila är en av dom snyggaste kominationerna ! Speciellt nu på hösten. Förmodligen överkomligt pris också ! Kenza klär för övrigt väldigt bra i det mörklila läppstiftet som är hetast nu, för dig som inte riktigt vågar dig på svart !

Tony Blair har koll på mer än politik !



Tony Blair är en ovanligt trendig politiker, här i magenda röd slipps. SÅ  rätt i höst ! Varför måste man se tråkig ut bara för att man är politiker !?

En hyvelns kille



Hemma hos mig och min kille bor också en hyvelns kille som heter Kenny. Han ställer alltid upp, mitt i natten om man så vill. Tack för att du finns Kenny, du gör livet soft.

Är det den ända kjol du har..?


...frågade Mamma. Nej men det är min favoritkjol sa jag. Därför jag har på mig den hela tiden :) :)

klubb



Är inte den här bilden ganska snygg som jag tog på min vän och min pojkvän halvt av misstag när jag var ganska på lyset på en klubb ? :)

Svenskt socker ?



Finns det svenskt socker ? Är jag helt ute och cycklar när jag tror mig veta att Sverige inte odlar sockerbetan ? Varför står det "svenskt socker" på socker paketet i affären då ? Är det helt igenom kemiskt framställt socker detta, eller har vi växthus där vi odlar socker i sverige ? Du som vet snälla svara.

Oasis kap !!



Kolla in klänningen från Oasis !! Underbart tyg ! Ser väldigt exklusiv ut för att komma från Oasis måste jag säga ! Smickrande skärning för dom flesta figurer. Mönstret är också väldigt bra för det passar alla årstider. Kör mörka tunga accesoarer/tillbehör på vintern, och på sommaren bara ett tunt armband ! Eftersom jag hamnade i klädkoma när jag såg klänningen så kommer jag inte ihåg vad den kostade :) Men det var ett typiskt Oasis pris :)

Mer ERDEM



Är nästan helt säker på att detta är en klänning. Hursomhelst så går en kopia av nederdelen (altså en kjol) att fixa på  Gina Tricot just nu, fast i  starkt cerise rosa. Ser ut att vara i samma material som detta mästerverk, (ok lite billigare kanske...:)) Någon sorts satäng. Såg kjolen i Gina annons i Metro igår. Såg jäkligt classy ut för att vara Gina Tricot. Med dom rätta tillbehören så...! Så spring dit nu ! Förövrigt så är den oranga klänningen också från ERDEM förstås. Kanske orkar leta reda på den cerisa kjolen och lägga upp en bild...KRAM

Orange dröm



Detta är en av dom snyggaste klänningarna jag sett ! Synd att jag inte klär så bra i varma färger bara. Sen är ju modellen  solbränd också, vilket ju är ovanligt på catwalken, men det blir ju snyggt mot det oranga. Gud så underbart.

Sommaren blir en midsommarnattsdröm



Designern Erdem ger omedelbar verklighetsflykt när du känner att du håller på att drunkna i skandinavisk realism och minimalism. Erdem berättar för style.com att han har inspirerats av "En midsommarnattsdröm" när han ritade sin vårkollektion. Det fantastiska med dessa kläder är att dom funkar lika bra att gifta sig i som att bara ha när du vill känna dig fin. Här ser vi också att blommönsterna och spetsen håller i sig till sommaren. Så det är bara att bunkra spets och blommor i alla dess former ! Har du en Mormor eller Farmor eller liknande så är det bara att dyka in i hennes garderob och sno åt dig all gammal spets du kan hitta !  Oh jag smälter totalt av denna kollektion ! Varför är inte livet en midsommarnattsdröm ?! Skönt också att inte se totala skeletton på catwalken för en gångs skull !

Garbo in action


Utkast: ...


Dagens Astro stjärna- Garbo



Greta Garbo är kanske den största filmstjärnan Sverige har haft. Inte bara var Garbo en fantastisk skådespelerska med en väldigt utmärkande och speciell spelstil. Hon är också en stor stilikon. Föga överraskande var Garbo född i Jungfruns tecken: Utmärkande för Jungfrun är är en fantastisk känsla för stil, och perfektion, men på samma gång en elegant diskretion, som få människor fixar. Som en äkta Jungfru var Garbo mystiken själv, och det bidrog säkert till att hon fick den ikonstatus som hon än idag har.  Jungfrun har också ofta en medfödd skådespelartalang. Men nu ska vi inte sticka under stol med att Garbos perfekta ansikte kan ha varit en liten bidragande :) orsak till att hon blev så himla stor. Garbo var känd för att inte kunna bli ful  ens i den sämsta vinkeln ! :) Där ser man...
Tack för mig.

Posttraumatisk-efter-jobbet-förvirring.

Gick upp klockan halv sju imorse och det är djupt stört  :) för mig. På vägen hem från jobbet ser jag av ren och skär olyckshändelse en bild på äckel päckel-benrangel miss Beckham (på löpsedel förstås!) i dom här "pojkvänsjeansen" som har blivit en sån hit ni vet.  Detta gör att jag i ett förvirrat sinnestillstånd orsakat av för lite sömn och för mkt Kaffe slutar i min killes garderob rotandes åttiotals, nittiotals jeans för att pröva. Positivt med att ha en kille född början av sjuttiotalet är att han självfallet har en hel del av dessa konstiga jeans med päronrumpor och för smala nertill så att dom inte går att vika upp utan att man får blodstopp i benen :( 
Nä hörrni...jag vet inte jag. Jag är nog en kjoltjej after all, och så får det förbli så länge. Än så länge.

Chanel spökar som vanligt...



Hittade denna Chanel kopia fynd på H&M för några dagar sedan. Under 500 lappen och ett riktigt bra kap som aldrig går ur tiden. Denna höst har Chanel jackan återigen fått en liten extra revival. Det tackar vi och bockar för. Passar ju till jeans och kjol och...ja,  allt ! Ha den på arbetsintervjun vettja ! Jeans om det är lite mer avslappnat, och kjol om du söker jobb på bank :)

Utkast: ...


Fet Hund



hehe kolla in den här välmående doggisen som låg och slöade vid bankomaten i Chania, gamla stan (Kreta) varje dag ! Fetaste djur jag har sett ! Hunden var typ en av main attraktionerna i Staden. Blev fotad hela tiden !

Utkast: Här trixar ...



Här trixar min kille lite me kameran på hotellet i Bulgarien.

Puss !

Den här söta kjolen i ballerinamodell hittade jag på Top shop, och den fick mig att tänka på Cavallis flamingo strumpbyxor. Fast pussmunnar då istället. Fin va ?

Den här söta kjolen i ballerinamodell hittade jag på Top shop, och den fick mig att tänka på Cavallis flamingo strumpbyxor. Fast pussmunnar då istället. Fin va ?

Plommon och körsbär

I höst inspireras jag av Cavalli ! Har spanat in en snygg femtitalshatt på Hornsgatan. Cavalli frossar som vanligt i mustiga färger och galna mönsterkombinationer. Och för dig som inte har fetaste plånka är stilen väldigt lätt att kopiera. Blanda material och mönster vilt ! Dom här rosa sammetsbyxorna är underbara tycker jag. Kolla in style.com, Cavalli fall- ready to wear.

Mustiga färger och härliga tyger i en kompott. DET är Cavalli på hösten ! Stilen är lätt att fixa även för dig med tunn plånka. Börja med att rota fram dina galnaste strumpbyxor längst in i garderoben.


Cavalli har som vanligt dom snyggaste tygerna. Och här är det bara att blanda hej vilt som gäller. Är själv mycket tänd på dom snygga hattarna. Måste införskaffa en sådan i höst ! Kolla in style.com, "just Cavalli" ready to wear, fall.


Pippi på benen !



Här är strumpbyxorna som Cavalli har Pippi på i höst ;) Avråder dock från att matcha med fågel ben (smala!) som modellen :)blä !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0