Pricktajt figursydd, bomull, strl S, puffärm, ljusrosa med grå prickar. 60 pix only for you my friend ! Gina Tricot. Halva ursprungspriset, använd några ggr bara

Nitar håller i sig...


Denna knappt använda T-shirt med kraftiga stora nitar, också från Zara blir din för 100 pix. Nitarna är utåtgående och ganska tunga, men sitter säkert på plats. Figursydd i strl Large, (zara- large dock, vilket är väldigt litet ) Bomull.
Köpte lite större för den är snyggare när den sitter lite löst

PuffHär tar vi en närmare titt på puffärmen :)

Snövit blus ZaraDen här Blusen i 100 % silke från Zara strl S får du för 150 spänn. Bara använd några ggr. Bra för dig som vill ha bredare axlar, eller se smalare ut över höfterna och midja, då "snövitspuffet" på ärmarna balanserar höfterna. Svagröd nära rosa kan man säga.

Röda pjucks till saluHar inventerat garderoben
Någon som vill köpa dessa pjuck för 90 kr ? Röd lack. Hela skon syntetmaterial. strl 41, små 41or.
7,5 cm klack. Enkla att gå i för att vara höga, välbalanserade. Har använt några ggr.

Italiensk klokhet" Han är ung, snygg och solbränd" 

Italiens ljushuvud nr 1, Silvio Berlusconi kommenterar USA:s nye president. 
Yes ! Där satt den, som en smäck !

.... Ett av det det skönaste med Gloria är att hon aldrig ser "gullig ut" som Carolina Gynning så skönt  gnällde om i nån tidning. Det går en epidemi bland Stockholms tjejer som handlar om rosetter  och sextiotalsklänningar och annat spymaterial. När ska det bli ett slut på eländet....?  Skönt med Gothtrenden i alla fall.

...


...


Hur blir man av med dom här rubrikerna ?!


Jag med mina tefatsögon påJag och Gloria


FödelsedagsfestIgår fyllde var det födelsedagsfest för dom bästa skorpionerna ! Gloria och Peter ! Här ses ett urval av gästerna. Jag ser ut som en östermalmstant här, det var inte meningen. Det är en kofta jag har slängt på ryggen.

KampkattDen här här skylten satt på våra grannars dörr. brrrr...! Jag skakar in till benen.

Josephine BakerJosephine Baker, 20 talets megastjärna- dansös...gillade fransar när hon överhuvudtaget hade något på sig. Här dansar hon Charleston.

CharlestonDen här snygga 20 tals klänningen finns just nu på HM. Härligt crémefärgad. Jag skulle matcha den med nästan bara vitt i olika nyanser. Och kanske bara någon detalj i färg. Måste lära mig göra kollage här på bloggen. Så att jag kan sätta ihop egna outfits, istället för bara rakt upp och ner så här. Den här kostade runt 300, kommer inte ihåg exakt som vanligt. Classy för att vara HM, tycker dom har så mycket lump och sekunda faktiskt. Men våga inte förstöra den här klänningen med leggings bara ! Plagget som Gud glömde !

Nominera till St Julians priset ! Diskriminering är inte ok !

I Sverige har ungefär 1/9 av befolkningen ett funktionshinder. För ett tag sedan instiftades St Julian priset, som är ett pris som delas ut till dom företagare som har fri tillgänglighet för alla. Kanske ett café, restaurang, eller butik dit alla kan komma in utan att bli stoppad av tex en för hög tröskel för en person i rullstol, eller bellamrat med grejor i hela affären så att det är svårt att röra sig om man är funktionshindrad. Ni har säkert sett kampanjen i tunnelbanan.
Det kan vara så många saker som stoppar en funktionshindrad, som vi "vanliga" inte tänker på. Nu delas i alla fall detta pris ut varje år till företagare som har tänkt lite längre än vad näsan räcker.  Det sorgliga detta år är att väldigt få bidrag har inkommit, och många av bidragen som har inkommit har blivit diskvalificerade för att dom i alla fall inte uppfyllde kraven på tillgänglighet som St Julian ställer. Så i år blir det ingen prisutdelning ! :( Men nominera till nästa år !

 Vem som helst är välkommen att nominera företagare till priset. Jag uppmanar verkligen alla att se sig omkring där man brukar hänga, kanske ni känner någon heroisk företagare som ni kan nominera. Om inte så kan ni ju alltid gnälla på någon företagare som ni känner som skiter fullständigt i tillgängligheten för gemene medborgare, eller kanske helt oskyldigt klumpigt bara inte tänkt på det... 
Det är tragiskt att ett sådant här pris ska behöva finnas, det borde vara en självklarhet att man bygger, konstruerar och möblerar så att det är tillgängligt för alla. Precis som en invandrare självklart har rätt att känna sig diskriminerad när han blir nobbad i krogkön, så är en funktionshindrad diskriminerad när han inte kommer över tröskeln till stället dit alla hans vänner går... anledningen till att invandraren som blir diskriminerad hörs mer i media, är förmodligen för att många funktionshindrade är ännu mer marginaliserade än många invandrare, och kanske har svårt att göra sin röst hörd.
Glöm inte ,att det inte finns något "normalt". Bara vissa tillstånd som är mer accepterade än andra.

Gå in på Stockholms stads hemsida och sök upp St Julianpriset, nominera någon, eller skäll, skäll, skäll !... på någon som diskriminerar i ovishet eller visshet !

Tidigare pristagare är bland annat: Filadelfiakyrkan, Bruno café och lounge, och Scandic Sergel Plaza. Bravo !!

Det har funnits bättre tider...Så här kunde man se ut i sommras ! Har min traditionsenliga söndagsparalyzering. Altså, kan inte flytta mig från soffan. Sitter och tittar på krukväxten framför mig, och tänker att den borde vattnas, men jag tror inte jag orkar gå till köket och hämta vattenkannan.

RSS 2.0